17 april 2024

Nieuw in ons gamma ► Proximity polsbanden

Ervaar de toekomst van toegangscontrole en identificatie met deze innovatieve RF proximity armbanden.

Of je nu een groot evenement beheert, je bedrijf wilt beveiligen of je aanwezigheid optimaal wilt bijhouden, deze RF proximity armbanden bieden de perfecte oplossing:

  • Moeiteloze toegang: Zwaai gewoon met uw armband in de buurt van de RFID-lezers voor snelle en veilige toegang tot aangewezen gebieden.
  • Naadloze aanwezigheidsregistratie: Automatiseer aanwezigheidsregistratie zonder het gedoe van handmatige check-ins. Verhoog de efficiëntie en nauwkeurigheid op scholen, conferenties of bedrijfsevenementen.
  • Cashloze betalingen: Maak transacties zonder contant geld mogelijk door deze armbanden te integreren met betalingssystemen. Verbeter de klantervaring en verkort wachttijden.
  • Aanpasbaar en stijlvol: Kies uit een reeks ontwerpen en kleuren die passen bij het thema van je merk of evenement. Deze armbanden zijn comfortabel om te dragen en gemaakt van comfortabele siliconen om lang mee te gaan.
  • Technologie: beschikbaar in 13,56 MHz of 125 kHz

Maak gebruik van het gemak en verbeter uw activiteiten met deze RF proximity armbanden. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u hierin verder kunnen helpen.


Ontdek de polsbanden...

Webshop powered by Marcando