CISA is een bekend Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van sloten en beveiligingssystemen. Het bedrijf werd opgericht in 1926 in Florence, Italië, en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen.

Enkele van de belangrijkste producten van CISA omvatten cilindersloten, elektronische sloten, meerpuntssloten, paniekuitgangen, deurdrangers en andere beveiligingsproducten. Het bedrijf richt zich zowel op de residentiële als de commerciële markt en biedt een breed scala aan oplossingen om de veiligheid van gebouwen en eigendommen te waarborgen.

CISA staat bekend om zijn innovatieve benadering van beveiligingstechnologie. Ze hebben geavanceerde systemen ontwikkeld, zoals elektronische sloten met geavanceerde toegangscontrolefuncties, waaronder biometrische identificatie en draadloze connectiviteit.

Naast de productie van sloten en beveiligingssystemen is CISA ook actief op het gebied van opleiding en advies, waarbij ze klanten informeren over de nieuwste beveiligingstechnologieën en beste praktijken.


Enkele belangrijke aspecten van CISA:

  • Sloten en Cilinders: CISA staat bekend om zijn hoogwaardige sloten en cilinders die worden gebruikt in residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Ze bieden verschillende typen sloten, waaronder elektronische sloten, mechanische sloten en sluitsystemen.
  • Elektronische Beveiliging: CISA heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektronische beveiligingsoplossingen, zoals digitale sloten en toegangscontrolesystemen. Deze moderne systemen bieden geavanceerde functies en kunnen worden geïntegreerd in slimme woning- of bedrijfsoplossingen.
  • Innovatie: Het bedrijf staat bekend om zijn focus op innovatie en technologische vooruitgang. Ze streven ernaar om producten te leveren die voldoen aan de steeds veranderende eisen van de beveiligingsmarkt.
  • Internationale aanwezigheid: CISA heeft een wereldwijde aanwezigheid en levert zijn producten aan klanten over de hele wereld. Ze hebben een breed distributienetwerk en partnerschappen met beveiligingsprofessionals.
  • Certificeringen en Normen: De producten van CISA voldoen aan verschillende internationale certificeringen en normen voor veiligheid en kwaliteit. Dit draagt bij aan het vertrouwen dat klanten hebben in de beveiligingsoplossingen van het bedrijf.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando