BKS (Baugesellschaft Karlsruhe Schlüssel) is een Duitse fabrikant die gespecialiseerd is in het produceren van sloten en sluitsystemen. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw.

Hier zijn enkele belangrijke aspecten van BKS:

  1. Oprichting en Geschiedenis: BKS werd opgericht in 1903 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogwaardige sloten en sluitsystemen. Het bedrijf heeft zijn wortels in Karlsruhe, Duitsland.
  2. Productassortiment: BKS levert een breed scala aan sloten en sluitsystemen, waaronder cilindersloten, deursloten, meerpuntssluitingen en elektronische toegangscontroleoplossingen. Het bedrijf richt zich op zowel residentiële als commerciële toepassingen.
  3. Meerpuntssluitingen: BKS staat bekend om zijn meerpuntssluitingen, die extra beveiliging bieden door meerdere vergrendelingspunten langs de deur. Deze sluitsystemen worden vaak gebruikt in ingangsdeuren en bieden een verhoogde mate van inbraakbeveiliging.
  4. Elektronische Sluitsystemen: Naast mechanische sloten produceert BKS ook elektronische sluitsystemen. Deze omvatten onder andere elektronische cilinders en toegangscontrolesystemen die gebruikmaken van moderne technologieën zoals RFID en smartcards.
  5. Kwaliteit en Normen: BKS staat bekend om het handhaven van hoge kwaliteitsnormen in de productie van zijn sloten. Veel van de producten van BKS voldoen aan de geldende normen en certificeringen voor beveiligingsproducten.
  6. Internationale aanwezigheid: Hoewel BKS een Duits bedrijf is, heeft het een internationale aanwezigheid en levert het zijn producten aan klanten over de hele wereld.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando