Dictator is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van deursluittechnologie en deurcontrolsystemen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten die worden gebruikt voor deuren in diverse toepassingen, waaronder deuren in gebouwen, industrieën en woningen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Dictator:

  1. Deursluittechnologie: Dictator levert verschillende producten op het gebied van deursluittechnologie. Dit omvat deurdrangers, deurchecks, scharnieren en andere systemen die zijn ontworpen om de beweging en het sluiten van deuren te regelen.
  2. Deurdrangers: Dictator biedt deurdrangers van hoge kwaliteit die worden gebruikt om deuren gecontroleerd en veilig te sluiten. Deze drangers worden vaak gebruikt in commerciële gebouwen, kantoren en openbare ruimtes.
  3. Veersystemen: Het bedrijf levert veersystemen die deuren kunnen helpen openen en sluiten met behulp van mechanische principes. Deze systemen zijn handig voor situaties waarin een deur automatisch gesloten moet worden.
  4. Gasdrukveren: Dictator produceert ook gasdrukveren die worden gebruikt voor een gecontroleerde opening en sluiting van deuren en luiken. Deze veren worden vaak gebruikt in industriële toepassingen.
  5. Brand- en rookwerende deuren: Dictator levert ook producten voor brand- en rookwerende deuren, waaronder deurdrangers die voldoen aan de vereisten voor brandbeveiliging.
  6. Kwaliteit en Normen: Dictator staat bekend om het handhaven van hoge kwaliteitsnormen in de productie van zijn deursluittechnologie. Veel van de producten voldoen aan de geldende normen en certificeringen.
  7. Internationale aanwezigheid: Hoewel het een Nederlands bedrijf is, heeft Dictator een internationale aanwezigheid en levert het zijn producten wereldwijd.






  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando