Dormakaba is een wereldwijd opererende firma die gespecialiseerd is in beveiligings- en toegangscontroleoplossingen. Het bedrijf heeft zijn wortels in Duitsland en heeft een lange geschiedenis in de ontwikkeling en productie van deursystemen, toegangscontrole, fysieke beveiliging en gerelateerde technologieën. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van Dormakaba:

  1. Geschiedenis en Fusie: Dormakaba is ontstaan ​​uit de fusie van de Zwitserse Kaba Group en het Duitse Dorma in 2015. Beide bedrijven hadden een sterke aanwezigheid in de markt van toegangs- en beveiligingsoplossingen.
  2. Productassortiment: Dormakaba biedt een uitgebreid assortiment producten en oplossingen voor deur- en toegangscontrole, waaronder deurdrangers, sluitsystemen, elektronische sloten, draaikruizen, tourniquets, toegangscontrolesystemen, sleutelbeheeroplossingen en meer.
  3. Deur- en Toegangsoplossingen: Dormakaba levert diverse systemen voor deuren, van eenvoudige deurdrangers tot geavanceerde elektronische sloten. Deze producten worden gebruikt in een breed scala van sectoren, waaronder commerciële gebouwen, hotels, ziekenhuizen en woningen.
  4. Elektronische Beveiliging: Het bedrijf heeft een sterke focus op elektronische beveiligingstechnologieën, waaronder digitale toegangscontrolesystemen, biometrische identificatie en andere geavanceerde beveiligingsoplossingen.
  5. Global Presence: Dormakaba heeft een wereldwijde aanwezigheid met kantoren, productie-eenheden en partners over de hele wereld. Het bedrijf bedient klanten in verschillende sectoren en regio's.
  6. Duurzaamheid: Dormakaba toont een inzet voor duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven genomen om milieubewuste praktijken te bevorderen, zowel in hun productieprocessen als in de ontwikkeling van duurzame producten.
  7. Onderzoek en Ontwikkeling: Als toonaangevend bedrijf in de branche investeert Dormakaba aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en veilige oplossingen te bieden die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Dormakaba is een gerespecteerde naam in de wereld van toegangs- en beveiligingsoplossingen en blijft zich ontwikkelen om te voldoen aan de evoluerende eisen van de markt.







  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando