Dulimex is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de levering van hang- en sluitwerk, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. Het bedrijf heeft een geschiedenis die teruggaat tot de jaren 50 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van bouw- en constructiebenodigdheden.

Hier zijn enkele belangrijke aspecten van Dulimex:

  1. Productassortiment: Dulimex biedt een uitgebreid assortiment producten op het gebied van hang- en sluitwerk. Dit omvat onder andere deursloten, scharnieren, deurkrukken, raambeslag, meubelbeslag, cilindersloten, bevestigingsmaterialen en andere gerelateerde producten.
  2. Toepassingsgebied: De producten van Dulimex worden gebruikt in diverse sectoren, waaronder de bouw- en constructie-industrie, maar ook in de woningbouw en bij de inrichting van interieurs.
  3. Kwaliteit en Certificering: Dulimex staat bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Veel van hun producten voldoen aan relevante normen en certificeringen op het gebied van veiligheid en prestaties.
  4. Innovatie: Als een gerenommeerd bedrijf in de sector streeft Dulimex naar innovatie in zijn productaanbod. Dit kan onder meer betrekking hebben op nieuwe materialen, ontwerpen en technologieën die worden toegepast in hang- en sluitwerk.
  5. Service en Distributie: Dulimex richt zich niet alleen op het leveren van hoogwaardige producten, maar biedt ook ondersteuning en service aan klanten. Het bedrijf werkt samen met distributeurs en partners om zijn producten op de markt te brengen.
  6. Internationale Markt: Hoewel Dulimex een Nederlands bedrijf is, heeft het een internationale aanwezigheid. Het bedrijf levert zijn producten niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook aan klanten wereldwijd.
  7. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Dulimex heeft mogelijk initiatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij het bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en milieubewuste bedrijfspraktijken.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando