Effeff is een Duits merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten op het gebied van elektromechanische sluittechniek en toegangscontrole. Hoewel het merk oorspronkelijk Duits is, wordt het vaak geassocieerd met het Franse ASSA ABLOY-groep, die Effeff overnam. ASSA ABLOY is een wereldwijd toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen, en Effeff maakt deel uit van hun uitgebreide assortiment.

Hier zijn enkele kenmerken van Effeff:

  1. Elektromechanische Sluittechniek: Effeff biedt een breed scala aan elektromechanische sloten en sluittechnieken. Deze omvatten elektromagnetische sloten, meerpuntssluitingen, deurdrangers en andere producten die bedoeld zijn om de toegang tot gebouwen te beveiligen.
  2. Elektromagnetische Sloten: Effeff staat met name bekend om zijn elektromagnetische sloten, die vaak worden gebruikt in toegangscontrolesystemen. Deze sloten worden elektronisch geactiveerd en kunnen worden bediend via verschillende toegangscontrolemechanismen, zoals kaartlezers of biometrische systemen.
  3. Toegangscontrole: Effeff-producten worden vaak geïntegreerd in uitgebreide toegangscontrolesystemen. Dit stelt gebruikers in staat om de toegang tot gebouwen te beheren, inclusief het instellen van autorisaties, het volgen van toegangsgegevens en het implementeren van beveiligingsprotocollen.
  4. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Het merk staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Effeff-producten worden vaak gebruikt in commerciële gebouwen, industriële faciliteiten en andere locaties waar beveiliging een belangrijke rol speelt.
  5. Onderdeel van ASSA ABLOY: ASSA ABLOY is een wereldwijde leider op het gebied van beveiligingsoplossingen en heeft tal van bekende merken onder zijn vleugels. Effeff profiteert van de expertise en de wereldwijde aanwezigheid van ASSA ABLOY.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website






  • Webshop powered by Marcando