Als gespecialiseerde fabrikant van sluitsystemen, levert Euro-Locks België een breed assortiment aan sloten voor industriële en OEM-toepassingen.

Hun productassortiment is uitgebreid en omvat eenvoudige mechanische sloten tot de nieuwste elektronische sloten en vele maatoplossingen, waardoor zij in verschillende sluitwensen kunnen voorzien.

De sluitsystemen van Euro-Locks zijn te vinden op een grote variëteit aan producten en de kans is groot dat u, zonder het zelf door te hebben, één van hun sluitsystemen hebt gebruikt!

Euro-Locks België werd in 1972 geopend in Bastogne en is een toonaangevende Europese fabrikant van sluitsystemen die levert aan klanten in België, Nederland, Luxemburg, Scandinavië, Centraal- en Zuid-Amerika, Italië, Israël en Griekenland.

Hun fabriek in Bastogne is de grootste productielocatie binnen de Lowe & Fletcher Group en produceert een assortiment van mechanische sloten met vele op maat gemaakte oplossingen.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het merk Euro-Locks:

  1. Geschiedenis en Oprichting: Lowe and Fletcher werd opgericht in 1889 en heeft daarmee een lange traditie op het gebied van de productie van sloten en vergrendelingssystemen. Het bedrijf begon oorspronkelijk in het Verenigd Koninkrijk en heeft in de loop der jaren zijn activiteiten internationaal uitgebreid.
  2. Breed Productassortiment: Euro-Locks biedt een breed scala aan sloten en vergrendelingssystemen die worden gebruikt in verschillende sectoren. Dit omvat onder andere cam locks, kastsloten, deurdrangers, sleutels, meerpuntssloten en andere vergrendelingstoepassingen.
  3. Industriële Toepassingen: Het merk heeft een sterke focus op het leveren van vergrendelingsoplossingen voor industriële toepassingen. De producten van Euro-Locks worden vaak gebruikt in industriële machines, kasten, lockers en andere apparatuur.
  4. Veiligheid en Kwaliteit: Euro-Locks staat bekend om het handhaven van hoge normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De producten worden vaak getest en voldoen aan industriestandaarden om betrouwbare beveiligingsoplossingen te bieden.
  5. Internationale Aanwezigheid: Hoewel het oorspronkelijk een Brits bedrijf is, heeft Euro-Locks een internationale aanwezigheid. Het bedrijf levert zijn producten wereldwijd aan verschillende markten en industrieën.
  6. Innovatie: Als gevestigde speler in de branche streeft Euro-Locks naar innovatie. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en technologieën te introduceren die voldoen aan de veranderende behoeften van de markt.






  • Producten


  • Website






  • Webshop powered by Marcando