Geze is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van technische systemen voor deuren, ramen en veiligheids- en beveiligingstechnologieën. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het merk Geze:

  1. Geschiedenis en Oprichting: Geze werd opgericht in 1863 in Leonberg, Duitsland. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebied van automatische deur- en raamsystemen.
  2. Automatische Deursystemen: Een van de belangrijkste productgebieden van Geze is automatische deursystemen. Het bedrijf produceert automatische draaideur- en schuifdeursystemen die worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals winkels, kantoren, hotels en openbare gebouwen.
  3. Raamtechnologie: Geze levert ook technologieën voor ramen, waaronder automatische raamopeners en -sluiters. Deze systemen worden vaak gebruikt in commerciële gebouwen en geventileerde gevels.
  4. Veiligheids- en Beveiligingstechnologie: Naast deuren en ramen richt Geze zich op veiligheids- en beveiligingstechnologieën. Dit omvat systemen zoals rook- en warmteafvoersystemen (RWA), branddeuren en andere veiligheidsoplossingen.
  5. Energie-efficiëntie: Geze streeft naar energie-efficiëntie in zijn producten en integreert innovatieve oplossingen om het energieverbruik te verminderen, zoals energiezuinige automatische deursystemen.
  6. Duurzaamheid: Het bedrijf hecht waarde aan duurzaamheid en neemt initiatieven om milieuvriendelijke producten te ontwikkelen. Geze zet zich in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk in zijn productieprocessen.
  7. Wereldwijde Aanwezigheid: Hoewel het bedrijf zijn wortels heeft in Duitsland, heeft Geze een internationale aanwezigheid en levert het zijn producten wereldwijd. Het bedrijf heeft dochterondernemingen en distributeurs over de hele wereld.
  8. Onderzoek en Ontwikkeling: Geze investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën en producten te leveren die voldoen aan de behoeften van de markt en aan de steeds strengere normen en regelgeving.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando