Gretsch-Unitas, vaak afgekort als GU, is een Duits bedrijf dat wereldwijd bekend staat om zijn producten op het gebied van hang- en sluitwerk, deurtechnologie en bouwtechniek.

Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van Gretsch-Unitas:

  1. Geschiedenis en Oprichting: Gretsch-Unitas heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1902. Het bedrijf is opgericht door Hugo Gretsch en August Stuhlenmiller in Duitsland. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een vooraanstaande fabrikant op het gebied van hang- en sluitwerk.
  2. Productassortiment: Gretsch-Unitas levert een uitgebreid assortiment producten, waaronder deursluiters, meerpuntsvergrendelingen, cilindersloten, beslag voor ramen en deuren, automatische deursystemen, toegangscontrole-oplossingen en meer.
  3. Automatische Deursystemen: GU is bekend om zijn automatische deursystemen die worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals winkels, kantoren, openbare gebouwen en residentiële gebouwen.
  4. Meerpuntsvergrendelingen: Het bedrijf levert meerpuntsvergrendelingen die een hoger niveau van beveiliging bieden voor deuren. Deze vergrendelingen hebben meerdere sluitpunten langs de deur, wat de algehele veiligheid verbetert.
  5. Veiligheidsoplossingen: Gretsch-Unitas heeft producten en oplossingen ontwikkeld die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit omvat onder andere producten voor inbraakbeveiliging en nooduitgangsystemen.
  6. Duurzaamheid en Kwaliteit: Het bedrijf streeft naar duurzaamheid en hoge productkwaliteit. Het houdt rekening met energie-efficiënte oplossingen en milieuvriendelijke productieprocessen.
  7. Internationale Aanwezigheid: Gretsch-Unitas heeft een wereldwijde aanwezigheid en levert zijn producten aan klanten over de hele wereld. Het heeft dochterondernemingen en distributeurs in verschillende landen.
  8. Onderzoek en Ontwikkeling: Als een toonaangevende speler in de branche investeert Gretsch-Unitas in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en geavanceerde producten te leveren die voldoen aan de evoluerende behoeften van de markt.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website






  • Webshop powered by Marcando