ISEO is een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingsoplossingen, met name op het gebied van sloten en toegangscontrole. Het bedrijf werd opgericht in 1969 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare producent van hoogwaardige beveiligingsproducten.

Enkele van de belangrijkste producten van ISEO omvatten cilindersloten, sloten voor deuren en ramen, elektronische sloten, sleutelsystemen en toegangscontrolesystemen. Het bedrijf richt zich op zowel residentiële als commerciële markten en biedt oplossingen voor verschillende beveiligingsbehoeften.

ISEO staat bekend om zijn innovatie en technologische vooruitgang op het gebied van toegangscontrole. Ze hebben geavanceerde elektronische oplossingen ontwikkeld die de traditionele mechanische sloten aanvullen of vervangen. Deze omvatten bijvoorbeeld slimme sloten en elektronische toegangscontrolesystemen die gebruikmaken van moderne technologieën zoals RFID-kaarten, biometrische gegevens en draadloze communicatie.

Het bedrijf streeft ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen veiligheid en beveiliging bieden, maar ook gebruiksgemak en gemak voor de gebruikers. Ze hebben een wereldwijde aanwezigheid en leveren hun producten aan verschillende markten over de hele wereld.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het merk Iseo:

  1. Geschiedenis en Oprichting: Iseo werd opgericht in 1969 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare fabrikant van sloten en beveiligingssystemen.
  2. Productassortiment: Iseo biedt een breed scala aan producten, waaronder cilindersloten, deursloten, meerpuntssloten, digitale sloten, toegangscontrolesystemen, hangsloten en andere beveiligingsoplossingen.
  3. Cilindersloten: Het merk staat bekend om zijn cilindersloten die worden gebruikt in deuren en andere toegangspunten. Deze cilinders kunnen variëren van traditionele mechanische sloten tot moderne elektronische cilinders met geavanceerde functies.
  4. Digitale Sloten: Iseo heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling van digitale sloten en toegangscontrolesystemen. Deze omvatten elektronische sleutels, codesloten en andere moderne beveiligingsoplossingen.
  5. Veiligheid en Certificering: Iseo streeft naar hoge veiligheidsnormen en zorgt ervoor dat veel van zijn producten voldoen aan industriestandaarden en certificeringen.
  6. Internationale Aanwezigheid: Hoewel Iseo een Italiaans bedrijf is, heeft het een internationale aanwezigheid en levert het zijn producten wereldwijd.
  7. Innovatie: Iseo heeft aandacht voor innovatie en technologische vooruitgang in de beveiligingsindustrie. Het bedrijf probeert voortdurend nieuwe oplossingen te ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen.
  8. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Net als veel moderne bedrijven heeft Iseo aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, waaronder duurzame bedrijfspraktijken en milieubewuste productieprocessen.






  • Producten


  • Website


  • Catalogen






  • Webshop powered by Marcando