JuNie - Kwaliteitssloten made in Germany
JuNie is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige meubelsloten en industriële sloten. Sinds meer dan 140 jaar ontwikkelt en produceert JuNie sloten in de vestiging Velbert.

De eigen productie van gereedschappen en matrijzen garandeert een hoge precisie en flexibiliteit. Moderne machines maken verschillende productieprocessen mogelijk, zoals CNC-gestuurd druk- en spuitgieten, ponsen en draaien.

De vraag naar kwaliteitsproducten vereist een bijzonder betrouwbare assemblage, die handmatig of volledig automatisch wordt uitgevoerd volgens technische en economische vereisten. Regelmatige kwaliteitscontroles garanderen de functionaliteit van het eindproduct. Dankzij onze uitgebreide voorraad van half afgewerkte en afgewerkte onderdelen kunnen we onze klanten op korte termijn van onze producten voorzien. Nabestellingen of uitbreidingen van sluitsystemen zijn voor tientallen jaren gegarandeerd, omdat alle benodigde gegevens gearchiveerd zijn.


JuNie - partner voor handel en industrie
De vakhandel vindt in JuNie altijd een betrouwbare en flexibele partner. Voor de industrie staan competente specialisten voor de ontwikkeling van individuele oplossingen ter beschikking.







  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando