KFV is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hang- en sluitwerk, met een focus op deurbeslag en meerpuntsvergrendelingen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het merk KFV:

  1. Geschiedenis en Oprichting: KFV, voluit KFV Karl Fliether GmbH & Co. KG, werd opgericht in 1967 in Duitsland. Het bedrijf heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende fabrikant van vergrendelingssystemen.
  2. Productassortiment: KFV levert een breed scala aan producten op het gebied van deurbeslag en meerpuntsvergrendelingen. Dit omvat deursloten, deurkrukken, cilindersloten, meerpuntssloten, sluitkommen en andere beveiligingscomponenten.
  3. Meerpuntsvergrendelingen: Een van de specialiteiten van KFV zijn meerpuntsvergrendelingen. Deze vergrendelingen hebben meerdere sluitpunten langs de deur, wat de algehele veiligheid verhoogt. Ze worden vaak gebruikt in buitendeuren zoals voordeuren.
  4. Veiligheid en Certificering: KFV streeft naar hoge normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Veel van hun producten voldoen aan Europese normen en certificeringen.
  5. Innovatie: Het bedrijf investeert in innovatie en technologische vooruitgang om de nieuwste beveiligingsoplossingen te bieden. Dit omvat mogelijk elektronische sluittechnologie en andere geavanceerde systemen.
  6. Internationale Aanwezigheid: Hoewel het oorspronkelijk een Duits bedrijf is, heeft KFV een internationale aanwezigheid en levert het zijn producten aan klanten wereldwijd.
  7. Onderzoek en Ontwikkeling: Als een gerespecteerde speler in de sector investeert KFV in onderzoek en ontwikkeling om te voldoen aan de evoluerende behoeften van de markt en om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen.






  • Producten


  • Website


  • Catalogen






  • Webshop powered by Marcando