Mauer is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige hang- en sluitwerkproducten, met een focus op veiligheidssloten en cilinders. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het merk Mauer:

  1. Geschiedenis en Oprichting: Mauer is opgericht in 1938 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een toonaangevende fabrikant van beveiligingsproducten in Nederland. Het bedrijf heeft zijn wortels in de stad Rotterdam.
  2. Productassortiment: Mauer biedt een breed scala aan hang- en sluitwerkproducten, waaronder cilindersloten, deursloten, oplegsloten, raamsloten en andere beveiligingsoplossingen.
  3. Veiligheid en Kwaliteit: Het merk Mauer streeft naar hoge normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. De producten worden ontworpen en vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en beveiliging.
  4. Cilindersloten: Mauer staat bekend om zijn cilindersloten, die vaak worden gebruikt in deuren en andere toegangspunten. Deze sloten zijn beschikbaar in verschillende beveiligingsniveaus en zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen inbraakpogingen.
  5. Innovatie: Zoals veel bedrijven in de beveiligingsindustrie, investeert Mauer in innovatie. Het bedrijf kan nieuwe technologieën en sluitsystemen introduceren om aan de veranderende behoeften van de markt te voldoen.
  6. Toepassingsgebied: Mauer-producten worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ze kunnen worden geïnstalleerd in huizen, kantoren, winkels en andere gebouwen waar beveiliging van cruciaal belang is.
  7. Nationale Markt en Distributie: Mauer bedient waarschijnlijk voornamelijk de Nederlandse markt en heeft distributeurs binnen Nederland. Het merk kan echter ook internationaal bekend zijn en producten exporteren naar andere landen.
  8. Samenwerkingen: Mauer kan samenwerken met andere bedrijven in de beveiligingsindustrie en mogelijk deelnemen aan branche-initiatieven om de beveiligingsstandaarden te verbeteren.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website


  • hun
    Catalogen






  • Webshop powered by Marcando