Nemef is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van sloten en hang- en sluitwerk. Het bedrijf werd opgericht in 1921 in Nederland en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van veiligheid en kwaliteit in de slotenindustrie.

Nemef biedt een breed scala aan producten, waaronder cilindersloten, deurknoppen, deurkrukken, raamsloten, veiligheidsbeslag en meerpuntssluitingen. Het merk richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten en staat bekend om zijn innovatieve oplossingen op het gebied van toegangscontrole en beveiliging.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Nemef, en de producten voldoen vaak aan de geldende normen en certificeringen op het gebied van inbraakwerendheid. Het bedrijf streeft ernaar om betrouwbare en duurzame oplossingen te bieden voor het beveiligen van woningen, bedrijven en andere gebouwen.

Nemef maakt deel uit van de ASSA ABLOY Group, een wereldwijde marktleider op het gebied van deuropeningoplossingen. Hierdoor profiteert het merk van een uitgebreid netwerk van expertise en innovatie in de beveiligingsindustrie.


Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het merk Nemef:

  • Geschiedenis en Oprichting:
    Nemef is een Nederlands bedrijf dat werd opgericht in 1921. Het bedrijf heeft sindsdien een lange geschiedenis op het gebied van de productie van sloten en andere beveiligingsoplossingen.
  • Productassortiment:
    Nemef biedt een uitgebreid assortiment hang- en sluitwerkproducten. Dit omvat cilindersloten, deursloten, meerpuntssloten, hangsloten, raamsloten en ander beveiligingshardware.
  • Cilindersloten en Meerpuntssloten:
    Nemef staat met name bekend om zijn cilindersloten en meerpuntssloten. Meerpuntssloten hebben meerdere vergrendelpunten langs de deur, wat de algehele veiligheid verbetert.
  • Veiligheid en Certificering:
    Nemef streeft naar hoge normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Veel van hun producten voldoen aan Europese normen en certificeringen.
  • Innovatie en Technologie:
    Het bedrijf investeert in innovatie en technologische vooruitgang om bij te blijven met de evoluerende behoeften van de markt. Dit kan betrekking hebben op nieuwe sluitsystemen, elektronische sloten en andere geavanceerde beveiligingsoplossingen.
  • Toepassingsgebied:
    Nemef-producten worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ze zijn geschikt voor deuren, ramen en andere toegangspunten.
  • Onderdeel van de ASSA ABLOY Groep:
    In 1999 werd Nemef onderdeel van de ASSA ABLOY Groep, een wereldwijde marktleider op het gebied van toegangsoplossingen en beveiligingstechnologie.
  • Lokale Markt en Internationale Aanwezigheid:
    Hoewel Nemef zijn wortels heeft in Nederland, heeft het als onderdeel van de ASSA ABLOY Groep een internationale aanwezigheid en levert het zijn producten wereldwijd.






  • hun
    Producten


  • hun
    Website






  • Webshop powered by Marcando